Choď na obsah Choď na menu
 


Buttons Imageswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wsButtons Images

Reklamy: choď na najnavštevovanejšie stránky, alebo proste choď na nejaké webky a rob si reklamy, pridávaj si SB-čka- proste sa zviditeľni na weboch.

Grafika, štýl písma: keď máš napr. krikľavozelené logo a ružové pozadie, červené písmo a tak, vôbec to nie je zladené... snaž sa spraviť si peknú grafiku, a keď nevieš robiť peknú grafiku, daj si ju radšej niekomu spraviť.   

 

Priehľadnosť: keď prídem na nejakú stránku a je tam stráášne veľa článkov, vie ma to naštvať, veď, komu by sa v tom chcelo hľadať nejaký článok??? proste keď tam chceš mať toho viac, sprav si rubriky!

Keď nepíšeš bezchybne: nemôžeš predsa písať bez diakritiky a tak, že to musím lúštiť, ani tak, že píšeš jak ťa to napadne - bez správneho slovosledu!!! Snaž sa si to vždy kontrolovať a opravovať.

Doplnky: nezabúdaj tam dávať obrázky, glitterky, a glitter písma... to určite zaberie =D.

PS: do komentíkov môžete, či to zabralo... dúfam že hej.

 

Pls, kopírujte so zdrojom!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Get Your Blood Pressure Checked

(Asquisamum, 13. 10. 2018 17:58)

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-pas-cher-maroc/